Ведучий шоу "Холостяк" Григорій Решетник вирушив до Одеси, де зіткнувся з перевіркою з боку Територіального Центру Комплектування та Соціальної Підтримки (ТЦК).

Докладніше про те, що Григорій Решетник розповів, як ТЦК упіймали його вже прямо на вокзалі, інформує УНІАН.

Знаменитий шоумен розповів, що на вокзалі Решетника зустріли звичайні українці та поцікавилися, чи не зупинили його представники ТЦК. Решетник підтвердив, що його також зупинили.

"Сьогодні на вокзалі до мене підійшли представники територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Дуже професійно, інтелігентно та коректно попросили пред'явити документи. Потім дізналися, але це не змінило процес перевірки. Переконавшись, що всі документи в нормі – хлопці побажали гарного робочого дня", - поділився Решетник.

При цьому ведучий зазначив, що вважає, що це нормальна практика, натякнувши на те, що в даній ситуації не має різниці відома ти людина чи ні, оскільки всі українці є рівними перед законом.

"Я дорослий хлопець, і розумію, що ситуації бувають різними... Я розповів свою історію. Проте вважаю, що ми з повагою повинні ставитись до закону і тих, хто відповідає за його дотримання. Бо це основа! І хотілося б, щоб не лише прості. українці жили за законами", - додав ведучий.

Читайте також:

Переломний момент у ракетних обстрілах України: що у Путіна пішло не так і що кажуть експерти

Це треба знати: площу знищеного житла, за яке дадуть компенсацію, обмежили

У Кремлі опаде штукатурка: Британія надішле Україні історичну кількість новітніх безпілотників. Їхні тисячі