В таке важко повірити, але колишній футболіст і тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич, маючи білоруське коріння, засуджує білоруських спортсменів за позицію щодо війни, а також щиро вважає, що Білорусь повинна платити репарації Україні. А от щодо Росії у нинішнього наставника аутсайдера польського чемпіонату Заглембє Сосновєц і зовсім жорстка позиція.

Так, екс-футболіст та колишній головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич видав базу в інтерв’ю російським медійникам.

Все почалось з того, що якось Олександр Хацкевич заявив, що найбільшою помилкою в його футбольному житті він вважає "поїздку у цей сраний Волгоград, срану Росію". Його заява викликала справжню істерику в країні-агресорці.
Отож, після інциденту представники російського видання "Інформаційне агентство "Висота 102" зв’язалися з тренером і намагалися отримати від нього спростування або пояснення цих слів.
Однак Хацкевич цього разу був ще більш категоричнішим і відправив журналістів в напрямку російського воєнного корабля. Так, коли журналісти набрали його номер з проханням прокоментувати сказане в інтерв'ю, Хацкевич відповів: "Мені нема чого тут коментувати" і кинув слухавку.

"Хлопці, йдіть нах**. До побачення, ї**** в рот", — додав білорус під час повторного дзвінка.

"Ви відмовляєтесь від своїх слів?" — не вгамовувалися "правдолюби".

"Ви мене взагалі чули? Яке "відмовляюся"? Ідіть нах**?", — поставив крапку у розмові тренер.

До слова, Олександр Хацкевич нещодавно також поділився думкою про білоруський полк ім. Калиновського, який воює за Україну.

"Як я можу ставитись до людей, які захищають Україну? Тільки з великою повагою. Вони віддають своє життя за той дім, де я живу, жив. Хоча вони не зобов'язані це робити", - заявив колишній тренер "Динамо".

Нагадаємо, що до переїзду до Польщі Олександр Хацкевич працював головним тренером київського "Динамо" (2017-2019), а також входив до тренерського штабу національної збірної України (2010-2011).

Останнім місцем роботи наставника була кіпрська "Карміотісса", яку він очолював із вересня до жовтня 2022 року.

Читайте також:

Не приманюйте небіжчика до дверей: які речі померлої людини краще не зберігати в будинку

Не стало легендарного актора, фільми з яким дивилися цілими поколіннями

Путін наказав вербувати африканські племена для атаки Україною

Це дуже страшно: нумеролог показала, як Путін використовує магію дат. 24 = 6, 2022 = 6