Знаменитий тренер зі Швеції Свен-Горан Ерікссон, який раніше розглядав можливість очолити збірну України, поставив діагноз неоперабельного раку підшлункової залози останньої стадії.

Докладніше про сумну заяву легендарного тренера інформує сайт Факти та коментарі.

Відомий 75-річний фахівець залишив посаду спортивного директора шведського клубу "Карлстад" у лютому 2023 року через захворювання.

"Всі знають, що у мене серйозне захворювання. Так, це рак. Але я маю намір боротися якомога довше, — сказав Ерікссон в інтерв'ю радіостанції P1. "Я розумію, що, в кращому разі, у мене залишається рік життя, а в гіршому - менше. Хоча, можливо, й більше у кращому разі. Лікарі не можуть гарантувати 100%, вони не можуть назвати точну дату.

Краще не думати про це, краще обдурити себе. Можна постійно думати про це, сидіти вдома, виглядати шкода і скаржитися на свою удачу. Але треба бачити позитивні сторони. Потрібно жити повним життям.

Варто відзначити, що Ерікссон зміг виграти чемпіонат Італії, Кубок кубків та Суперкубок УЄФА, перебуваючи біля керма "Лаціо". Також він має у своєму активі перемогу у Кубку країни з "Ромою" та "Сампдорією". Разом з "Йотеборг" він досяг перемоги у Кубку УЄФА та чемпіонаті Швеції. У період з 2001 по 2006 роки Ерікссон тренував збірну Англії та став першим іноземним тренером збірної Англії. Крім цього, він тренував "Манчестер Сіті", "Лестер" та національні команди Мексики, Кот-д'Івуара, Філіппін та інших країн, завоювавши у своїй багатій тренерській кар'єрі 16 титулів.

Скріншот із сайту Факти та коментарі

Скріншот із сайту Факти та коментарі

Читайте також:

Будьте готові до цього: у яких випадках можуть не зарахувати стаж при призначенні пенсії

Пенсію краще зняти із картки: українців попередили. Що потрібно знати

Почнуться складні часи: хтось із переселенців залишиться без виплат вже з цього місяця