З початку великої війни в Україні, в самому Росії почалися незворотні та незрозумілі процеси повернення у минуле - СРСР з усіма його структурами, організаціями, принципами безпеки та всіма витікаючими повертається. А всі ті, хто так завзято плакав за Союзом, і зовсім можуть почати готуватися до репресій - адже так у СРСР все й було влаштовано. Але почати там вирішили з малого – з доносів.

Але й донощики, як і в Союзі, перебувають під загрозою усунення, адже такі люди не потрібні ні тим, ні іншим представникам системи. І їхнє усунення вже почало відбуватися, і докладніше про це інформує УНІАН.

У грудні 2023 року у московському метро загинув 21-річний Михайло Суслін. Молодий чоловік був затиснутий між платформою та потягом, що не залишило йому шансів на виживання.

Як стало відомо, Суслін був відомий у колах опозиційних активістів як донощик. Він неодноразово повідомляв владу про діяльність активістів, у тому числі про Максима Липкана, який у 2022 році став наймолодшим політв'язнем у Росії.

Липкань був заарештований за поширення "фейків" про армію РФ. Він був засуджений до примусового лікування психіатричної лікарні.

Опозиціонери впевнені, що Суслін був завербований поліцією ще 2021 року. Вони відзначають, що він став підозріло поводитися, почав понтуватися зв'язками з владою.

Також відомо, що Суслін часто з'являвся у компанії двох дівчат, які викликали підозри в активістів.

Читайте також:

А потім їх передадуть Путіну: розвідка дізналася, як у Китаї ракети заправляють водою замість палива.

Образився на Путіна: у Росії шмат величезного мосту раптово сплив річкою в Україну. Відео

Росіяни проклинають Путіна через війну з Україною: жителі Підмосков'я вже сидять без опалення у дикі морози