Війна в Україні триває майже два роки, і Росія продовжує зазнавати труднощів у боротьбі з українською армією. У зв'язку з цим Росія звернулася за допомогою до Північної Кореї, яка є її союзником і чи не ідеологічним партнером.

Докладніше про те, що Путін ходить із простягнутою рукою, випрошуючи зброю, інформує УНІАН, посилаючись на заяву міністра оборони Великобританії Грант Шаппс.

Міністр оборони Великобританії Грант Шаппс заявив у Twitter, що президент Росії Володимир Путін був змушений "принизливо" звернутися до Північної Кореї за допомогою у війні в Україні Шаппс назвав це свідченням того, що світ відвернувся від Росії.

Нестача зброї також змусила Росію звернутися до таких країн, як Північна Корея та Іран. Business Insider пише, що Північна Корея може стати одним із найбільш значних іноземних постачальників зброї для Росії.

У жовтні Міністерство оборони Великобританії заявило в розвідувальному повідомленні, що Північна Корея може надати Росії "різноманітну номенклатуру озброєнь", включаючи ракети, безпілотники та стрілецьку зброю.

Звернення Росії до Північної Кореї є ознакою того, що війна в Україні йде не за планом для Росії. Це також може мати серйозні наслідки для міжнародної безпеки.

Читайте також:

А потім їх передадуть Путіну: розвідка дізналася, як у Китаї ракети заправляють водою замість палива

Образився на Путіна: у Росії шмат величезного мосту раптово сплив річкою в Україну. Відео

Росіяни проклинають Путіна через війну з Україною: жителі Підмосков'я вже сидять без опалення у дикі морози