ПриватБанк в Україні ухвалив рішення скасувати додаткову комісію за послуги SWIFT-переказів через Citibank EUROPE PLC у певних валютах. Наразі клієнти можуть здійснювати такі переклади без додаткових зборів у Citibank EUROPE PLC. Ця зміна стосується операцій у швейцарських франках (CHF) та євро (EUR).

Про це розповіли у прес-центрі ПриватБанку.

Банк прагне забезпечити зручності для клієнтів, які перебувають у європейських країнах у зв'язку з військовими подіями, а також надає підтримку рідним та військовим в Україні. Крім того, клієнтам надається можливість отримання SWIFT-перекладів у чеських кронах без додаткової комісії.

"Це додає зручності клієнтам, які зараз перебувають у європейських країнах через війну, та допомагають рідним, близьким та ЗСУ в Україні", - уточнили у банку.

Для отримання реквізитів клієнтам слід скористатися додатком "Приват24", обравши розділ "Сервіси", потім "Перекази", та обравши опцію SWIFT. Після цього необхідно перейти до розділу "Реквізити" Банк також надає клієнтам можливість онлайн-контролю за транзакціями та забезпечує оперативну обробку платежів. Надіслані кошти мають з'явитися на рахунку протягом 24 годин, тоді як 40% платежів — за кілька хвилин.

Серед інших переваг банку в отриманні SWIFT-переказів: відсутність лімітів за сумами; можливість здійснення контролю над перекладами онлайн; доступна спецлінія підтримки щодо SWIFT-переводів.

Також варто зазначити, що банк не стягує комісії за перекази, призначені для потреб ЗСУ та оплату медичних послуг.

Читайте також:

Чергові "сюрпризи" від ПриватБанку: клієнтів попередили про важливий нюанс при переказі грошей з картки на картку

Часу залишилося замало: українцям розповіли, як отримати 5 тисяч гривень від ПриватБанку

ПриватБанк порадував переказами без комісії з однієї країни до іншої: що потрібно знати