Трагічний і непримиренний відхід із життя південнокорейського актора Лі Сон Гюна, відомого своєю роллю у знаменитому фільмі "Паразити", залишив сумний відбиток у світі кінематографа. Актора знайшли мертвого вранці 27 грудня у своєму автомобілі в Центральному парку Сеула. Попередньо причиною смерті могло стати самогубство, пов'язане з тривалим періодом депресії, яку Лі зазнавав.

Про це пише "Обозреватель".

За кілька днів до смерті Лі тричі викликали на допити в поліцію за підозрою у вживанні наркотиків. Ці звинувачення виявилися для актора важким випробуванням, особливо з огляду на можливі юридичні наслідки, які могли на нього чекати.

Дружина Лі розповіла, що актор довго не повертався додому, що насторожило її, і не дарма, адже через деякий час бездиханне тіло Лі Сон Гюна виявили в його машині. Недалеко від нього було знайдено передсмертну записку.

Лі Сон Гюн заслужив світове визнання завдяки своїй ролі в "Паразитах", нагородженим чотирма "Оскарами". Також він був номінований на Еммі за головну роль у серіалі "Доктор Брейн". Безперечний успіх у кар'єрі не захистив актора від хвилювань та драми, яку він переживав у зв'язку зі звинуваченнями та депресією.

Лі спробував довести свою невинність, подавши запит на "детектор брехні", незважаючи на негативні результати тестів на вживання наркотиків. На шляху слави він зіткнувся з несправедливістю і важкими випробуваннями, які, на жаль, завершилися його втратою.

Світ втратив не лише актора, а й людину, чиї труднощі та талант робили його таким живим та близьким нам. Нехай його душа спочиває у світі, а його історія стане нагадуванням про важливість підтримки та турботи про тих, хто стикається з труднощами.

Читайте також:

Він знімався у багатьох серіалах: на фронті не стало відомого українського актора

Шанувальники сумують: не стало відомого актора із серіалу "Доктор Хаус"

Його знала вся країна: не стало відомого українського актора, зірки фільмів "Мажор" та "Повернення Мухтара"