Оприлюднено виборчий штаб Володимира Путіна на майбутніх «виборах», запланованих на 15-17 березня 2024 року. Групу очолюють актор Володимир Машков, головний лікар московської лікарні № 52 Мар'яна Лисенко та Артем Жога, який підтримує Кремль діяч в окупованій частині Донецької області України.

Про це пише «pravda»

Штаб-квартира вже розпочала роботу у Гостинному дворі у Москві та планує у майбутньому гастролі регіонами.

Під час виборів президента Росії 2018 кампанію очолив керівник центру для обдарованих дітей, генеральний директор КамАЗа, академік РАН.

У травні 2023 року українські правоохоронці повідомили про підозру російського актора Володимира Машкова у посяганні на територіальну цілісність України.

Слідство стверджує, що Машков систематично брав участь у заходах на підтримку президента Росії та військовослужбовців на окупованих територіях Луганська та Донецька.

Машков
Машков

Актор у соціальних мережах публічно виступав за приєднання Луганської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей до Російської Федерації.

Крім цього, ЗМІ вже неодноразово писали про те, що Машков спився, витрачаючи останні гроші, а ролі йому ніхто не пропонує.

Також варто повідомити, що Марія Машкова, російська актриса та дочка прихильника Путіна Володимира Машкова, відмовилася від свого другого імені та змінила російське громадянство, ставши громадянкою США.

Марія, яка рішуче засуджує агресію рідної країни та путінський режим, поділилася новиною у своєму акаунті в Instagram. Вона також згадала про своє рішення змінити ім'я з Марії Володимирівни Машкової просто Машу Машкову.

Актриса висловила хвилювання з приводу того, що стала громадянкою США, наголосивши на своїй здатності голосувати та працювати у складі журі. Марія Машкова, яка раніше відмовилася від участі в російських проектах, оголосила про свій дебют в американських фільмах і серіалах.

Машков та його дочка
Машков та його дочка

У контексті війни, що триває в Україні люди, які виступають проти війни або виражають солідарність з українським народом, стикаються з проблемами та негативною реакцією в Росії.

Марія Машкова після припинення спілкування зі своїм батьком Володимиром Машковим, відомим російським актором та прихильником Путіна, зіткнулася з наслідками в Росії. Володимир Машков, який публічно підтримує війну Росії в Україні, закликав Марію повернутися до Росії і вибачитися перед російським народом.

Актриса, яка проживає в США, залишається непохитною в засудженні війни та незгоді з позицією батька. Крім того, у Росії, як повідомляється, знімають сцени за участю Марії у закінчених фільмах

Читайте також:

Батьків дев'ятикласників уже попередили: як проходитиме атестація за новими правилами

Тепер ви точно перестанете їх варити: рецепт ситних сосисок у клярі, від яких важко відмовитись

Обов'язково запишіть це: як працюватиме Нова пошта на Різдво та Новий рік. Графік