Голова Служби безпеки України Василь Малюк заявив в інтерв'ю, що Київ ретельно обмірковує свої цілі, перш ніж розпочинати атаки на об'єкти супротивника, як на тимчасово окупованих територіях, так і в Росії.

Про це пише «obozrevatel»

Малюк наголосив, що українські сили, зокрема Служба безпеки (СБУ), діють у рамках міжнародного права, на відміну від країни-агресора, яка націлена на військові та цивільні українські об'єкти.

До того ж, він сказав, що бійці СБУ діють у рамках правил війни, яку переносять якомога ближче до Кремля.

"При плануванні та підготовці спецоперації СБУ ретельно обирає цілі. Ми працюємо з військових об'єктів або на тих, які ворог використовує для виконання своїх військових завдань. Ми діємо повністю за нормами міжнародного права", – наголосив генерал-майор.

Малюк наголосив, що бійці СБУ ретельно обирають цілі, орієнтуючись на військові об'єкти або об'єкти, які використовуються противником у військових цілях. Операції переважно проводяться на території України, включаючи тимчасово окуповані території Донбасу, Криму та Чорного моря.

"Це наша земля, і ми використовуватимемо всі можливі методи, щоб звільнити її від окупантів", – заявив Малюк.

Щодо планування операцій на території Росії, Малюк уточнив, що СБУ концентрує свою увагу виключно на об'єктах, які використовуються противником для ведення війни.

До них можуть належати логістичні коридори для постачання зброї російським військам, військовим кораблям, базам та аналогічним військовим об'єктам. Він зазначив, що всі операції СБУ є результатом їхньої власної роботи та унікальних технічних розробок.

"Всі операції СБУ, про які ви чуєте, – це виключно наша робота та наша унікальна технічна розробка. Вони стали можливими, зокрема, тому, що ми розробляємо та впроваджуємо свої технічні рішення. Росії слід підготуватися до удару", – наголосив глава СБУ.

Читайте також:

Обов'язково запишіть це: як працюватиме Нова пошта на Різдво та Новий рік. Графік

Обов'язково збирайте мандаринову шкірку в пакет: як вони вам зможуть стати в нагоді

А тепер уже й додаткові місця: що вигадала Укрзалізниця у найпопулярніших поїздах на свята