Вже ні для кого не секрет, що Володимир Путін вп'яте йде на вибори. Так, рівно тиждень тому ЦВК офіційно затвердила триденне голосування на президентських виборах-2024. Таким чином вибори пройдуть 15, 16 та 17 березня 2024 року. Цього разу будуть і особливості.

Так, Центральна виборча комісія Російської Федерації вже затвердила положення про вибори на тимчасово окупованих територіях України. Як виявилося, місцеві жителі, які ще не отримали російські паспорти, "дозволили голосувати" без тих самих паспортів. Про це заявили у Центрі національного опору при СЗГ ЗСУ.

В ЦНС розповіли про те, що «вибори Путіна», у тому числі і в окупації, проводитимуться цілих три дні. Причому "голосувати" можна без російських паспортів.

"Вибори" у березні 2024 року, як і раніше, пройдуть у три дні, щоб приховати відсутність явки. Також мешканцям захоплених регіонів дозволять голосувати без паспортів, адже більшість населення ігнорує отримання російського папірця”, - зазначили у Центрі.

Також "виборчий процес" буде організовано мало не таємно.

"Крім того, росіяни засекретили членів виборчої комісії та забороняти зйомку на територіях "виборчих дільниць". Тобто ворог боїться деанонімізації колаборантів”, - наголошується у повідомленні.

Читайте також:

Шкірка сама злізе: як за допомогою старовинної хитрості в одну мить почистити відварену картоплю

І як це назвати? На Львівщині вкрали з ялинки іграшки, якими прославилася дружина українського воїна

Коли розпочнуться зимові канікули у школярів та студентів. Названо свіжі дати