«Нова Пошта» представляє власний мобільний додаток, який дозволить українцям швидко створити платіжний рахунок, отримати віртуальну картку та одразу почати її використовувати.

Про це пише «rbc»

Обмежена бета-версія програми доступна в Google Play. Цей інноваційний мобільний додаток включає ряд функцій, таких як перекази по картах і рахунках, реєстрація «Посилок у кредит» з можливістю оплати, оплата комунальних послуг, оплата штрафів, податкові платежі, поповнення рахунку мобільного телефону та багато іншого.

Примітно, що відкриття, обслуговування рахунку, а також платежі, перекази та зняття коштів у розмірі до 100 000 гривень здійснюються без комісії.

Для ініціювання використання мобільної програми NovaPay фізичні особи можуть зареєструватися через платформу «Дія» з можливістю подальшої реєстрації у відділеннях Нової Пошти.

Додаток також спрощує запит та доставку безкоштовної пластикової платіжної картки, яку можна отримати у найближчому відділенні чи поштовому відділенні «Нової пошти».

Однак важливо відзначити, що карта NovaPay в даний час призначена для внутрішніх транзакцій, а функції міжнародних платежів ще не реалізовані.

Читайте також:

Ви постійно робите це неправильно: через яку помилку гречка виходить несмачною

Як у СРСР: росіяни вишиковуються у кілометрові черги з самого ранку, щоб купити елементарні продукти. Відео

Зеленський пообіцяв помститися за ракетний удар по Києву: "Україна завжди дає здачі"