Ніхто не заперечуватиме, що зрадники не потрібні ні РФ, ні Україні. І справді, в Україні ніхто не оплакує 46-річного Іллю Ківу, колишнього нардепа від партії ОПЗЖ, який у перші дні вторгнення РФ підтримав напад ворога і регулярно почав записувати відео, в яких вів російську пропаганду. Його життя і смерть, схоже, цікавила останнім часом лише спецслужби.

І справді, 6 грудня стало відомо про смерть Іллі Ківи. В українській розвідці не приховували, що за екс-нардепом та зрадником Іллею Ківою саме ГУР стежило кілька місяців до його вбивства. Пізніше надзвичайна подія визнала влада РФ - повідомила, що чоловік застрелений двома пострілами - в голову і груди.

І ось 9 грудня стали відомі подробиці останніх днів життя Іллі Ківи, який загинув від двох вогнепальних поранень у Підмосков'ї. Так, наприклад, опубліковано кадри з ресторану, де побував зрадник незадовго до смерті.

Кадри під час відпочинку Ківи в ресторані під назвою "Пушкін" в Москві опублікував український блогер Сергій Іванов, зазначивши, що отримав фото від джерел у ГУР.

"Перед ліквідацією Ківа відпочивав у ресторані "Пушкін" у московському ГУМі і це, до речі, дуже символічно для інших апологетів Пушкіна та любителів розкішного життя за російські гроші”, – написав Іванов.

До речі, стало відомо, що співмешканкою Ківи виявилася колишня українська журналісткаТетяна Поп, з якою він почав стосунки ще за довоєнних часів.

Відомо, що Тетяна Поп — уродженка Закарпатської області, яку Ужгородський обласний суд засудив на 12 років за колабораціонізм та глорифікацію російських військових.

За часів діяльності в Україні дівчина брала участь у шоу "Холостяк", потім перебралася до РФ і знімалася у низці інших місцевих проектів. Під час Революції Достоїнства підтримувала екс-президента Віктора Януковича. Досі підтримує роботу Youtube-каналу, в якому розповсюджує кремлівські наративи про російську війну.

Про особу подружки розповіли в Telegram-каналі "ВЧК-ОГПУ", показавши відповідні спільні фотографії фігурантів.

Читайте також:

Церковне свято 10 грудня: намагайтеся не брати до рук гострі предмети – будуть лиха

Проблеми з'являться на рівному місці: названо помилки, яких не слід допускати водію, якщо зупинила поліція

Названо два українські міста, які росіяни хочуть захопити до виборів Путіна, щоб він був переможцем

Потім не скаржтеся, що немає грошей у сім'ї: чому ніколи не можна викидати свій старий гаманець