У Росії відбудуться вибори президента у березні 2024 року. Захід більш номінальний, оскільки їх результат вирішений наперед, але в контексті невдалої війни в Україні, Кремль йде на дуже крайні й навіть смішні методи - намагається зліпити з Путіна переможця по життю.

Докладніше про те, які два українські міста росіяни хочуть захопити до виборів Путіна, інформує Главред.

Експерти американського Інституту вивчення війни (ISW) припускають, що російське керівництво може доручити окупаційним військам Росії захопити міста Авдіївка та Куп'янськ до запланованих президентських виборів у Росії у березні наступного року. Аналітики ISW також зазначають, що заява Володимира Путіна про його намір брати участь у наступних виборах може свідчити про те, що його виборча кампанія буде зосереджена на війні в Україні.

Крім того, згідно з даними американського Інституту вивчення війни (ISW), 7 та 8 грудня окупаційні війська рухалися у напрямку Новокалинового, наближаючись до околиць міста Авдіївка та промислової зони. У той же час їхні атаки в інших районах Авдіївки виявилися неуспішними.

На жаль, все це вказує на те, що закінчувати війну в Україні в Росії не збираються і навіть не розглядають варіанти переговорів. І після очевидної перемоги Путіна на президентських виборах ситуація анітрохи не покращиться.

Читайте також:

Це потрібно знати: у яких випадках із працівника можуть зняти броню від мобілізації. Роз'яснення

Українців попередили про аномальний грудень: до чого треба готуватися

Путіна вже доводять до інфаркту: США вперше з часів "холодної війни" покажуть ракетну міць