Судячи з інформації, колишній командувач російського угрупування під час війни в Україні, Сергій Суровікін, після військового бунту нині покійного Пригожина, тимчасово зник із поля зору ЗМІ, але тепер знову з'явився на публіці й без військової форми.

Докладніше про теперішній стан справ у Сергія Суровікіна та його зовнішній вигляд інформує Апостроф із посиланням на росЗМІ.

За інформацією, підтвердженою фотографіями, Суровікін вирушив до Алжиру у складі делегації Міноборони, одягнений у цивільний одяг. Таким чином, підтверджується його звільнення з військових структур.

"Очевидно, що до Суровікіна зберігається довіра на найвищому рівні і не виключено, що поїздка генерала може бути пов'язана з його можливим призначенням на посаду, яка матиме відношення до роботи у східному напрямку", - заявляє співрозмовник видання .

Сергій Суровікін, скріншот із сайту Апостроф

Сергій Суровікін, скріншот з сайту Апостроф

Сергій Суровікін, скріншот із сайту Апостроф

Нагадаємо, після подій пов'язаних із бунтом ПВК "Вагнер", що відбулися наприкінці червня, Суровікіна вже не бачили у публічних місцях. ЗМІ повідомили, що він знав про майбутній бунт і раніше мав приємне ставлення до Євгена Пригожина.

Суровікін був призначений командувачем Об'єднаного угрупування військ на війні в Україні 8 жовтня 2022 року. На той час він отримав прізвисько "генерал Армагеддон" від російських проурядових ЗМІ. Однак його призначення не призвело до значних успіхів російської армії.

Ситуація із зникненням Суровікіна з поля зору та його подальшою появою на публіці у цивільному одязі викликає питання про його поточну роль та статус. Можливо, його відставка з військових органів пов'язана з розвитком подій та змінами у політичній сфері, або з військовими провалами на фронті та стратегією.

Читайте також:

Обвів навколо пальця: Кім Чен Ин віддасть Путіну снаряди, які будуть вибухати прямо у стволах російської артилерії

Путін дуже наляканий, точку неповернення пройдено: у ГУР розповіли про те, що відбувається в Кремлі

У Лаврова нарешті визнали, що Крим належить Україні. Фото

У Путіна зробили несподівану заяву про похорон Пригожина