За 1,5 роки війни Україна для всього світу стала символом свободи та незалежності. Не дивно, що тепер лише одиниці впливових політиків сумніваються, що Україна має повне право брати участь у всіх важливих міжнародних обговореннях та робити важливий внесок у світову політику. Безперечно, весь світ перебуває в очікуванні перемоги українців у сутичці з армією Путіна, щоб побачити і навіть стати частиною грандіозної реконструкції країни. Про те, коли це станеться, говорять і політики, і навіть астрологи.

Якщо вірити результатам опитування соціологічної групи "Рейтинг", більшість (62%) українців вважають, що для перемоги у війні з Росією потрібно ще не менше півроку або більше часу. У перемогу за кілька тижнів чи місяців вірять 20%, не вірять у перемогу лише 1%.

А ось професійний астролог та астропсихолог Альбіна Пономаренко заявила, що у війні в Україні жовтень 2023 року стане вирішальним – це може бути прорив ЗСУ, відвоювання області чи перемога над російськими загарбниками, пише Апостроф .

"Я можу сказати, що жовтень складний, але можливо він стане поворотним. Слід очікувати якихось неприємних подій. Якби це була людина - я б сказала, що існує велика ймовірність розлучитися", - пояснила вона.

За її словами, у цей період укласти якісь офіційні спілки не вдасться, навпаки – будуть сварки та розбрат. При цьому головним еволюційним вектором залишається корупція. І саме подолання його дозволить розширити потенціал нашої країни.

"Тому жовтень буде непростим, але за умови, що у нас будуть літаки, танки і все, що нам необхідно, ми можемо почути про яскраві бої, про захоплення, про повернення великої української території. Тому кожна така напруга не означає абсолютне зло", – наголосила астрологіня.

У 20 числах листопада Альбіна Пономаренко прогнозує повернення українців, повернення територій, а зміни будуть позитивними на дуже широкому фронті.

"Що це може бути? Це може бути остаточна перемога або значний крок до неї, коли ми відвоюємо якусь область повністю або той же Крим. Або ще якась знаменна подія відбудеться, яка буде поворотною точкою в цій війні. , що листопад буде добрим та знаковим – очевидно", - сказала Альбіна Пономаренко.

Вона додала, що у грудні також буде 2 позитивні впливи, які дають формулу перемоги у війні, нові статуси, повернення територій, відновлення міст та селищ.

"Саме жовтень буде переломним моментом – там ми маємо пройти якусь пекельну історію, вийти переможцем. І тоді всі ці позитивні впливи дадуть нам перемогу – остаточну чи покрокову. Але якщо ми помилимося у жовтні, тоді наш шлях може бути трохи іншим. Імовірність хороших подій для України досить висока на кінець 23 роки та початок 24", - резюмувала Пономаренко.

Зазначимо, що багато політиків та експертів стверджують, що переговори про завершення конфлікту в Україні мають відбуватися на рівні Росії та США. Саме тому частина політиків роблять ставку на майбутній саміт G20, який пройде на Балі 15 та 16 листопада.

Читайте також:

" Розповіли дуже впливові люди": Алла Пугачова розкрила дату перемоги України

Після візиту до Росії загадково зник міністр оборони Китаю. Вже з'явилися гучні версії

У Повітряних силах розповіли про запаси ракет у Путіна: що зараз у них відбувається