У сфері окультних наук Алакх Ніранжан – особа авторитетна. При цьому, за освітою він інженер, а також раніше займався бойовими мистецтвами і навіть виступав за збірну. Зараз знаменитість займається навчанням здобуття щастя і гармонії, пошуку призначення за допомогою ведичної астрології, психології та філософії. Він нерідко дає інтерв'ю та робить прогнози актуальних подій.

Нещодавно Алакх Ніранжан порадував українців, що роками їм не доведеться воювати. Астролог вважає, що війна в Україні завершиться перемогою нашої країни до літа 2024 року.

За його словами, війну в Україні можна уявити у вигляді графіка, де по вертикалі йде успішність, а по горизонталі час. У Росії за успішністю зараз дуже сильний прогин. Водночас в Україні є змінна історія, де, крім іншого, є інтенсивні "сплески".

Астролог наголосив, що порівняння успішності цих двох ліній дозволяє робити якісь прогнози. Так, успіхами України можна вважати вигнання російських окупантів з півночі України навесні 2022 року, Харківську та Херсонську операції, успіхи ЗСУ на сході та півдні країни з квітня по червень 2023 року.

"Третій період прогнозується на 2024 рік, десь з весни. Цей період буде стовідсотковим завершенням цієї тривалої страшної фази. До літа 2024 року завершується цей період саме успіхом. Століттями воювати не доведеться - це очевидно", - резюмував Алакх Ніранжан.

Нагадаємо, що аналогічні терміни закінчення війни раніше озвучував і колишній міністр оборони України Олексій Рєзніков. Так, в інтерв'ю телеканалу CNN він заявив, що до наступного саміту НАТО російсько-українська війна закінчиться перемогою Києва, після чого країну запросять до альянсу.

"Наступний саміт Північноатлантичного альянсу, який відбудеться у липні 2024 року у Вашингтоні, буде ювілейним: на ньому відзначатиметься 75 років з дня створення НАТО. Хто знає, може цей день стане дуже важливим для України", - заявив Олексій Резніков, додавши , що це "тільки прогноз".

Читайте також:

Українців потішили: компанії готують підвищення зарплат для співробітників. Що відомо

Він не зміг перемогти рак: не стало найвідомішого українського музиканта та політика

Загадкове зникнення лікаря Кадирова: перед цим він обговорював дивну хворобу свого шефа