Президент-диктатор Росії, Володимир Путін, та його оточення насправді відчувають страх перед обтяжливою перспективою довгої війни з Україною. У його словах є чітке підтвердження того, що для керівництва Кремля вже пройдено "точку неповернення" та перетнуто "червоні лінії".

Докладніше про це інформує представник Головного управління розвідки Андрій Юсов, повідомляє ТСН.

Юсов викрив протиріччя між заявами кремлівської пропаганди про те, що Росія здатна і готова воювати роками та реальним станом справ. Він стверджує, що такого наміру немає. Натомість, Москва намагається підтримувати ілюзію звичайного життя наскільки це можливо.

"Мені здається, що для нього (Путіна - Ред.) точка неповернення і "червоні лінії" вже давно пройшли. Це розуміють багато представників його режиму, так званих бізнес-еліт. Стратегічний глухий кут, стратегічний програш - жодної з цілей цієї війни агресивної, цього геноциду не досягнуто. Безумовно, у Кремлі це чудово розуміють", — висловився Юсов.

Він вказав на різницю між двома ключовими повідомленнями, які режим Путіна передає своєму народові. З одного боку, вони продовжують говорити про те, що все гаразд, що виплачуються зарплати та пенсії, і війна – це десь далеко. З іншого боку, режим боїться довгої війни. Якби це не так, риторика всередині Росії була б зовсім іншою.

Ця заява Андрія Юсова наголошує, що навіть президент-диктатор Росії та його режим усвідомлюють ризики та негативні наслідки, пов'язані із тривалою війною в Україні.

Читайте також:

У Лаврова нарешті визнали, що Крим належить Україні. Фото

У Путіна зробили несподівану заяву про похорон Пригожина

Після загибелі Пригожина у Росії оголосили повстання: "вагнерівці" йдуть на Кремль. Почалося