Не дарма кажуть, що Росію розумом не зрозуміти. Ще б пак, рівно два місяці всі дивувалися, що Путін пробачив Євгену Пригожину його похід на Москву. Як виявилось, російський диктатор прощати не вміє і весь цей час готував для засновника ППК "Вагнер" підступний план.

Так, сьогодні, 23 серпня, о 18:20 зник зв'язок із літаком Євгена Пригожина у Тверській області. Незабаром стало відомо, що бізнес-джет Embraer Legacy зазнав аварії недалеко від селища Куженкіне у Тверській області. На борту знаходилося 10 осіб: семеро пасажирів і три члени екіпажу.

Усі люди, які перебували на борту, три пілоти та семеро пасажирів, загинули. Літак під час удару об землю загорівся.

Літак прямував з аеропорту "Шереметьєво" до Санкт-Петербурга.

У Телеграм-каналі засновника ПВК "Вагнер" стверджується , що літак було збито, оскільки свідки події кажуть, що літак почав падати після двох вибухів у небі. Це могло статися через дві ракети ЗРК С-400.

Смерть Євгена Пригожина вже підтвердили командири ПВК "Вагнер". Нині мають важливу нараду, що робити далі.

У той же час стало відомо, що ПВК "Вагнер" нібито є "планом", який негайно має запуститися у разі смерті їхнього ватажка Євгена Пригожина або Дмитра Уткіна, повідомляє прокремлівська Readovka.

"Механізм вводиться автоматично, в чому полягає – невідомо. Джерело видання повідомляє, що у будь-якому випадку це будуть "дуже погані новини", - йдеться у повідомленні.

А поки що ходять чутки про смерть голови ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, "вагнерівці" чітко заявили, що вони підозрюють у спробі вбивства Пригожина кремлівських чиновників на чолі з Путіним.

Більше того, у ПВК "Вагнер" озвучили, що якщо ж інформація про загибель Пригожина підтвердиться, то вони організовують другий "Марш справедливості" на Москву.

Тим часом Володимир Путін прибув на заходи на честь 80-річчя перемоги у Курській битві. У ці хвилини він вручає нагороди членам екіпажу легендарного танка "Алëша", які, за словами кремлівських пропагандистів, поодинці знищили бронеколону ЗСУ з 8 машин на Запорізькому напрямку.

Читайте також:

Путін помстився: у Росії розбився пасажирський літак із Пригожіним. Що пишуть ЗМІ

У розвідці розповіли про стан мостів Криму: пошкоджено непоправно, росіяни мають лише одну дорогу.

Він побудував "Ноєв ковчег": у мережі показали яхту Путіна, на якій він сподівається врятуватися від арешту

Головного путінського генерала Суровікіна ганебно звільнили з посади командувача Повітряно-космічними силами