Інформація свідчить про те, що 23 серпня в окупованому Криму в районі села Оленівка на мисі Тарханкут сталися вибухи. Внаслідок цих вибухів російський зенітний ракетний комплекс великої та середньої дальності С-400 "Тріумф" було знищено. Повідомляється, що вибух призвів до повного руйнування установки, ракет та пов'язаного з нею персоналу.

Цю інформацію опублікували на сайті новин «pravda»

Цей інцидент описується як болісний удар по системі ППО Росії через обмежену кількість комплексів С-400 в арсеналі противника. Знищення такої системи могло б істотно вплинути на можливості ППО окупованого півострова.

Також зазначається, що напередодні цієї події було вражено або пошкоджено протикорабельний комплекс «Бастіон» та станції радіолокації в Криму.

Ця інформація передбачає, що у регіоні відбулися значні воєнні дії чи події, які вплинули на російські військові об'єкти у Криму.

Варто зазначити, що наші Герої щодня дають відсіч окупантам, які гордо називають себе "другою армією світу". РФ хотіла захопити Україну буквально за кілька днів, проте війна триває вже другий рік. На жаль, ворог не збирається відступати, а це говорить про те, що не варто розслаблятися, доки на нашій землі є вороги.

Читайте також:

У Путіна відмовить нога і зачіпається око: Зеленський розповів, яку область віддасть в обмін на вступ до НАТО

Кремль скоро розвалиться: важливий міністр Путіна втік до США і влаштувався водієм фури. Фото

Ніколи не говоріть на автозаправці фразу "до повного бака": чим це небезпечно