Завдяки російському майору Юрію Томову, який нещодавно загадково зник, українські захисники отримали дуже багато корисної та важливої ​​інформації.

Томом, як з'ясувалося, опинився в українському полоні. Більше того, він люб'язно погодився здати своє військове керівництво та показати прямо на карті важливі позиції російських окупантів.

«Вже дає позначки на карті про наші позиції. Усьому командуванню терміново змінювати позивні позиції, всі імена, явки та паролі. А людей хочу попросити: не засуджуйте Томова, повірте, що в полоні з людьми відбуваються страшні речі, настільки, що людина навіть може зізнатися в тому, чого вона не робила.

Я знаю, я допитував х*хлов. А де ж ця продажна бледь з "Известий", яка запевняла, що з групою Томова все добре? - написав один з російських військових, дізнавшись про те, що його колега Томов потрапив у полон і активно співпрацює з ЗСУ.

Нагадаємо, українські воїни 8 серпня провели операцію в окупованих Козацьких Таборах Херсонської області та взяли в полон комбата-розвідника майора Томова.

Наші захисники на моторних човнах висадилися на лівому березі, а після використання російської рації викликали допомогу. Загін із десяти російських солдатів на чолі з Томовим прибув на місце на БТРі і потрапив у пастку, внаслідок бою майора взяли в полон.

Читайте також:

Названо 5 причин, з яких ви можете залишитися без пенсії. Що потрібно знати

Обов'язково зробіть це у серпні, щоб яблука не гнили та були солодкими

"Всіх попереджаю": глава українського МЗС Кулеба зробив важливу заяву про тяжку осінь. Що він розповів