В Україні власникам городів надається підтримка у вигляді виплат за втрачені врожаї. Це особливо актуально для жителів Херсонської та Миколаївської областей, які постраждали від теракту на Каховській ГЕС, що спричинив повінь та руйнування багатьох городів.

Докладніше про те, що мешканцям українських сіл виплатять гроші на підтримку городів, повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Прем'єр-міністр Шмигаль підтвердив, що уряд вживе заходів для надання допомоги постраждалим. Кожному власнику городу виплачуватиметься по 3300 гривень за кожну сотку земельної ділянки, на якій було втрачено врожай овочів. Максимальна сума допомоги за втрачений урожай становитиме до 100 тисяч гривень.

З метою надання цієї підтримки уряд виділяє 271 мільйон гривень Херсонській та Миколаївській областям. Ці кошти будуть використані для компенсації втрат та відновлення сільськогосподарських угідь.

Така допомога у вигляді фінансових компенсацій допоможе постраждалим мешканцям відновити свої городи та відновити сільськогосподарську діяльність. Вона допоможе сім'ям впоратися з негативними наслідками теракту та забезпечити необхідну підтримку та захист їхньої праці та зусиль.

Такі заходи уряду свідчать про його увагу до громадян та рішучість допомагати у важкі моменти. Вони також сприяють відновленню економічного благополуччя постраждалих областей України та створенню умов для продовження сільськогосподарської діяльності.

Читайте також:

Не пропустіть виплати: українським пенсіонерам почали видавати доплати. Кого торкнеться

Знайти роботу: кому з українців готові платити більше за всіх і хто зараз потрібен

Прийде працювати довше: українцям можуть збільшити робочий тиждень. Що відомо