ПриватБанк оголосив про надання фінансової допомоги українцям міжнародної гуманітарної організації CARE через PrivatMoney. Розмір цієї допомоги від ПриватБанку складає 6600 гривень і виплачуватиметься в одному платежі.

Цю інформацію навели на сторінці ПриватБанку в Telegram.

Повідомляється, що допомога буде надана внутрішньо переміщеним особам, які тимчасово проживають та зареєстровані у спеціальних громадах CARE в Івано-Франківській, Вінницькій та Одеській областях.

Обов'язковою умовою відбору було належність одержувачів допомоги однієї з категорій вразливості. Серед таких категорій багатодітні сім'ї (з трьома та більше дітьми до 18 років), люди з інвалідністю (I-II групи), неповні сім'ї (з одним дорослим, що самостійно піклується про дитину чи дітей), люди старше 60 років, сім'ї, де члени мають хронічні захворювання, а також сім'ї з вагітними та жінками, що годують, які були змушені змінити місце проживання, але не належать до жодної з вищеперелічених категорій вразливості.

Програма підтримки CARE передбачає фінансову допомогу протягом трьох місяців. Величина допомоги на одного члена сім'ї становитиме 2220 гривень на місяць. Проте всю суму виплачуватимуть одним платежем - 6660 гривень на кожного члена сім'ї. Виплати допомоги будуть здійснюватись через платіжну систему PrivatMoney. Кошти автоматично перераховуються на банківську картку ПриватБанку.

Якщо одержувач не має зареєстрованої банківської картки ПриватБанку, або якщо при реєстрації вказано неправильні реквізити картки ПриватБанку, він отримає SMS-повідомлення з контрольним номером переказу PrivatMoney. За цим номером грошову допомогу через платіжну систему PrivatMoney можна буде отримати на картку ПриватБанку через Приват24, терміни, що самообслуговують, банкомати, відділення ПриватБанку або за телефоном 3700.

Читайте також:

ПриватБанк попередив про обмеження щодо обміну валюти. Що потрібно знати

ПриватБанк попередив: для отримання грошей доведеться їхати до відділення

ПриватБанк попередив про нововведення під час переказу грошей