У Миколаївській області сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули троє людей. Інцидент стався вночі 30 липня у Вознесенську, що на вулиці Київській поряд з АЗС. 20-річний водій автомобіля ВАЗ-210990 та двоє його пасажирів-ровесників загинули на місці пригоди, а двоє інших пасажирів 22 та 26 років отримали різні травми.

Детальніше про аварію, внаслідок якої розбилася компанія молодих хлопців, інформує сайт Факти та коментарі.

Також постраждав 57-річний водій автомобіля Suzuki Vitara, який отримав травми. Усіх постраждалих було доставлено до медичного закладу для надання допомоги.

Правоохоронні органи кваліфікували те, що сталося, як порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило загибель кількох людей. Відповідно до статті 286 Кримінального кодексу України, за таке порушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років та позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Важливо пам'ятати про необхідність дотримуватись правил дорожнього руху та вживати заходів безпеки за кермом, щоб запобігти подібним трагічним подіям.

Скріншот із сайту Факти та коментарі

Скріншот із сайту Факти та коментарі

Читайте також:

Не встигають тікати: новий і потужний удар по Севастополі. Росіяни в паніці

Удар по Путіну та його престижу: Маломуж розповів про наслідки нового удару по Москві

Путін залишиться без Чорноморського флоту, це вже кінець: що кажуть експерти про крах Росії