Ввечері 28 липня 2023 року російські загарбники вдарили ракетами по центру Дніпра. У зведенні Генштабу ЗСУ було зазначено, що російські окупанти застосували 2 балістичні ракети "Іскандер-M", тому ППО не змогло їх знешкодити.

Наразі поліція отримала вже 198 заяв про пошкодження майна внаслідок атаки Росії на Дніпро. Співробітники поліції продовжують оглядати квартири та приймати заяви від мешканців.

В соцмережах з'явилися кадри, зроблені у новобудові. По фото та відео можна побачити, що на верхніх поверхах житлового комплексу чимало квартир повністю зруйновані. Через ракетний удар в них частково немає даху та стін. Уся підлога засипана уламками.

Журналістам вдалось поспілкуватись з однією потерпілою. Дівчина розповіла журналістам, що якраз йшла до квартири, у якій завершували ремонт, коли почула вибух. Від першого вибуху впала на землю, а потім вже побігла до укриття.

"Були з собакою в 100 метрах від місця вибуху. Квартири просто немає", - каже власниця однієї з квартири у дніпровьскій новобудові, куди влучила російька ракета

З дівчиною усе гаразд. А от у квартирі залишилися лише бетонні блоки. Стін немає. Щодо того, чи придатна квартира для відновлення, вирішуватимуть експерти.

Читайте також:

У Кремлі вже заговорили про переговори з Україною: що розповів Пєсков

Один удар одразу по Путіну та по Лукашенку: тепер Росію та Білорусь ніхто не побачить на Олімпіаді-2024

Можуть непомітно поринути у бункер до Путіна: які міні-дрони Україна отримає від США