Крим є законною метою для Збройних Сил України, а також для ГУР, СБУ та інших відомств, які відстоюють незалежність та суверенність України. Тому періодичні диверсії в Криму начебто натякають, що всім прихильникам Росії слід негайно залишити півострів Крим, поки українські війська офіційно не ступили на свої законні землі, які були нахабно окуповані Російською Федерацією ще у 2014 році.

Нещодавно ГУР поінформувало про те, що в Севастополі було здійснено диверсійний підрив військового об'єкта Російської Федерації, яка з 2014 року набудувала їх там більше, ніж потрібно. За інформацією української військової розвідки, у Козачій бухті в окупованому Криму пізно ввечері 28 липня стався вибух на складі боєприпасів окупантів. Вибухи супроводжувалися звуками подальшої детонації боєприпасів.

За даними ГУР, на місце події було направлено кілька машин швидкої допомоги та поліції. Уточнюється, що в районі Козачої бухти знаходиться 810 окрема бригада морської піхоти окупантів.

Однозначно відомо, що вибухи та детонація сталися на "тимчасовому складі" боєкомплекту російських збройних сил. Відео з вибухом та детонацією було опубліковано розвідкою.

Цей інцидент вказує на наявність прихованої активності та можливі порушення безпеки на окупованій території Криму. Більше того, стає зрозумілим, що ГУР та СБУ знищують логістику росіян, а отже, незабаром і самі росіяни тікатимуть з окупованого Кримського півострова, бо у них не буде засобів протистояти ЗСУ.

Читайте також:

Російський військовий корабель вже прямо загрожував цивільному судну. Скоро вирушить за крейсером "Москва"? Відео

Один удар одразу по Путіну та по Лукашенку: тепер Росію та Білорусь ніхто не побачить на Олімпіаді-2024

Авіакатастрофа у Росії: на борту повітряного судна вижили не всі. Деталі