Нещодавно, 25-річна Ангеліна Бреженська, переможниця престижного конкурсу "Міс Москва-2023", стала головним об'єктом глузувань на російському телебаченні. У ході своєї участі в шоу коміка Павла Волі модель намагалася продемонструвати, що її перемога була заслуженою, але все пішло не за планом.

Докладніше про те, як "Міс Москва-2023" насмішила людей своєю дурістю інформує УНІАН.

Росіянка вирішила взяти участь у програмі Павла Волі, але в ефірі він відкрито знущався з неї. Ведучий поставив питання моделі про те, чи дурні учасниці конкурсів краси в Росії. Бреженська стверджувала, що це не відповідає дійсності.

У зв'язку із цим Воля запропонував моделі назвати столицю Румунії. Спочатку вона мало не повірила підказці, але другий провідний "допоміг" Бреженській, вказавши, що столицею Румунії нібито є Польща.

"От тільки хотіла сказати, так... Боснія та Герцеговина?" – припустила росіянка.

Воля продовжив дражнити модель і стверджував, що вона дала правильну відповідь. Він навіть запропонував переписати підручники. Бреженська зніяковіла і намагалася зрозуміти, у чому припустилася помилки. Коли їй пояснили, що вона назвала столицею окрему країну, модель ніяково усміхнулася.

Крім того, "Міс Москва" відповіла на питання про те, чи здобувають російські дівчата перемогу на конкурсах краси виключно через інтимні зв'язки. Бреженська спробувала виправдатися, але лише посилила ситуацію.

"Ні. Не тільки", - видала росіянка, чим ще більше посилила своє становище.

Також у ході шоу ведучі обговорювали зовнішність моделі. Вони зазначили, що за останні п'ять років Бреженська зазнала значних змін. Однак вона не зізналася у проведенні операцій, а лише заявила, що все перетворення - результат роботи з програмою "фотошоп".

Таким чином, під час шоу Ангеліна Бреженська стала предметом глузувань з боку ведучих. Проте вона постаралася зберегти свою силуетну позицію та пояснити, що її перемога на конкурсі "Міс Москва-2023" повністю виправдана.

Читайте також:

Один удар одразу по Путіну та по Лукашенку: тепер Росію та Білорусь ніхто не побачить на Олімпіаді-2024

Природна аномалія: у Дніпрі випав град розміром із абрикос. Фото

Буде "ламати" шість днів поспіль: українців попередили про небезпечну магнітну бурю