Магнітна буря, яка охопила Україну, продовжує утримувати свою силу протягом тривалих шести днів, що викликає побоювання для здоров'я населення.

Докладніше про небезпечну магнітну бурю інформує meteoagent.

Магнітна буря розпочала свій вплив на країну ще 23 липня та набрала майже 5 балів за потужністю. Проте вже сьогодні, 24 липня, сила магнітної бурі зросла на 2 одиниці, досягнувши рівня майже 7 балів, що є небезпечним для здоров'я.

Прогнозується, що 25 липня потужність магнітної бурі знизиться до рівня більш як 4 балів. Однак слід зазначити, що магнітна буря не припиниться, оскільки 26 липня її сила знову зросте до близького до 6-бального рівня. Лише 27-28 липня буря вщухне до 4 балів, а після цього її потужність падатиме.

Важливо, що 29-30 липня магнітна буря буде на рівні 3 бали, що є безпечним для життя.

Під час магнітних бур у людей можуть виникати різні негативні симптоми, включаючи головний біль, запаморочення, нудоту, біль у серці, слабкість та сонливість, біль у спині та суглобах, підвищений тиск та загострення хронічних захворювань. Фахівці рекомендують під час магнітних бур мінімізувати трудову та розумову діяльність, правильно харчуватися, більше відпочивати та дихати свіжим повітрям.

Читайте також:

Погода божеволіє: в Україну йде рекордна спека. Синоптики попередили

Прийде працювати довше: українцям можуть збільшити робочий тиждень. Що відомо

Хто з українців зможе отримувати пенсію достроково: що потрібно знати