У статті розглядаються висловлювання президента Росії Путіна щодо приватної військової компанії (ПВК) «Вагнера» та найманців, причетних до «Походу на Москву». Путін визнає доблесть бойовиків, але висловлює жаль з приводу їхньої участі у подіях. Він наголошує на необхідності обговорення легалізації приватних військових організацій у Росії.

Про це пише «apostrophe»

Путін також ділиться подробицями зустрічі з найманцями, пропонуючи їм варіанти працевлаштування під керівництвом їхнього колишнього командира. Проте лідер "Вагнера" ​​Євген Пригожин не погодився із запропонованим рішенням. У статті висвітлюються складності навколо ПВК «Вагнера» та дискусії щодо її статусу та законності.

Важливо зауважити, що глава держави-терористки сказав, що "Вагнера" ​​більше немає.

«Ну та ПВК “Вагнер” не існує! Адже у нас немає закону про приватні військові організації! Просто не існує! Група є, але юридично немає! Це приватне питання, пов'язане із реальною легалізацією. Але це питання, яке має обговорюватись у Державній Думі, в уряді. Непросте питання», - заявив російський диктатор.

Крім цього, Путін вирішив сказати і про те, що він сам особисто зустрічався і з вагнерівцями. Ще він нібито пропонував командирам ПВК влаштуватися на роботу.

За словами тирана, він хотів зібрати всіх найманців в одну купу і зробити так, щоб ними керувала лише одна людина. Командири ПВК нібито були згодні з Путіним, але, за його словами, Пригожин сказав, що «хлопці не згодні з таким рішенням».

Читайте також:

Що робити, якщо в обміннику у вас не беруть "старі" долари

Це вже пекельна аномалія: Європу накриває спека +48 градусів
Про магазинне ви забудете: рецепт домашнього лимонаду "Тархун". Смак як у дитинстві