Російський президент Володимир Путін використовує спеціальний бронепоїзд для своїх поїздок залізницею. Вартість цього поїзда складає близько 6,8 мільярда рублів і оснащений різноманітними зручностями, включаючи кінотеатр, хамам, спортзал і навіть косметологічний кабінет.

Докладніше про бронепоїзд російського президента Володимира Путіна інформує Главред.

Цю інформацію повідомляє центр "Досьє" спільно з CNN, Süddeutsche Zeitung, Westdeutscher Rundfunk та Norddeutscher Rundfunk після проведення власного дослідження.

Вагони для даного поїзда виготовляє компанія "Циркон сервіс", яка виконувала особливе завдання щодо створення спортивного та оздоровчого вагону для російського президента Володимира Путіна.

На даний момент у поїзді російського президента Володимира Путіна знаходиться 22 вагони, частина з яких була побудована ще за часів СРСР, а інші були додані у 2004 році. Косметологічний кабінет російського президента Володимира Путіна включає сучасне медичне обладнання та інструменти для проведення процедур догляду за шкірою та омолодження. У тренажерному залі російського президента Володимира Путіна є різноманітні тренажери та снаряди для фізичних вправ.

Також, враховуючи параною російського президента Володимира Путіна, у потязі передбачено заходи для забезпечення безперервності перегляду російського телебачення навіть на ділянках дороги із непостійним сигналом.

Вагонами поїзда російського президента Володимира Путіна займаються керівництвом РЖД та охороною Федеральної служби охорони (ФСТ). Зазначається, що будівництво поїзда для російського президента Володимира Путіна розпочалося ще в перший президентський термін Володимира Путіна, а останні додавання включають спеціальні вагони зі спортзалом, хамамом, баром та кінотеатром.

Скріншот з Главреда

Скріншот з Главреда

Скріншот з Главреда

Скріншот з Главреда

Читайте також:

Не лаяв і не шльопав: Пєсков вирішив заступитися за Путіна, якого притиснув лідер Китаю

Це крах Путіна: після бунту "вагнерівців" Пригожину повернули навіть нагородний пістолет від імені Шойгу

Путін у паніці втік із Москви, коли почався бунт. ЗМІ розповіли, куди він відлітав