Наразі лише кінець червня 2023 року, але астрологи вже роблять свої прогнози про те, що приготував 2024 рік для кожного знаку зодіаку.

За східним календарем на зміну 2023 - Чорного водяного кролика, приходить 2024 - рік Зеленого дерев'яного Дракона. Під його покровительством 2024 пройде на позитивній хвилі - є всі шанси досягти успіху в кар'єрі, вдало вкласти гроші.

При цьому, кажуть астрологи, Дракон принесе успіх тим, хто працює над собою, контролює емоції, навчається на своїх помилках і не стоїть на місці.

А враховуючи, що в Піднебесній дракон — головний талісман, то рік, в якому він опікується, буде напрочуд вдалим і щасливим, стане періодом для кар'єрного зростання, розширення родини, покращення фінансового добробуту, подарує радість зустрічей та подорожей.

Астролог з Astrotalk розповів, кому зі знаків зодіаку в 2024 році судилося сяяти яскравіше за інших. Про це пише Главред .

Так, астролог стверджує, що Стрілець стане одним із найудачливіших знаків зодіаку в 2024 році, переживши рік достатку та удачі.

Ще б пак, Стрільці заповзятливі і ніколи не бояться дослідити невідоме, що підштовхує їх до захоплюючих можливостей та сприятливих результатів. Цей знак часто створює свій власний успіх завдяки своїй товариській особистості, а його вроджена цікавість і прагнення досліджувати нові горизонти приваблюють серію випадкових зустрічей.

Також має намір залучити низку вдалих подій своєю сяючою енергією та магнетичною чарівністю Лев .

Рішучість та впевненість у собі Лева у 2024 році приведуть їх до величі. Крім того, романтика та пристрасть літатимуть у повітрі, оскільки вони залучають потенційних партнерів, які відповідають їхнім бажанням.

Терези також можуть отримати деякі несподівані благословення у наступному календарному році, легко та вправно орієнтуючись у різних ситуаціях.

Читайте також:

І це лише початок: у США розповіли, що Пригожин справді приготував для Путіна

Російський продюсер Пригожин вирішив змінити прізвище через витівки свого однофамільця

Жданов розповів, яка найважливіша людина стоїть за Пригожиним і переворотом: вона найближча до Путіна