Для того щоб ваш сад був наповнений пишними та довгоживучими трояндами, рекомендується створити для троянд спеціальне живильне оточення. Існує безліч підживлень, які допомагають підтримувати здоров'я та красу троянд.

Докладніше про простий засіб з аптеки, який допоможе вашим троянам цвісти до пізньої осені, читайте у нашому матеріалі.

Щоб ваші троянди процвітали і радували вас своїм гарним виглядом у червні, липні та серпні, вам необхідно використовувати рицинова олія для троянд. Воно стимулює виробництво необхідних гормонів у трояндах, що забезпечує сильне та тривале цвітіння троянд.

Підживлення касторовою олією слід починати застосовувати відразу після появи перших бутонів на кущах троянд. Якщо ви застосуєте підгодівлю в цей момент, то кількість бутонів у троянд збільшиться, а самі троянди стануть красивішими і більшими. Також рицинова олія може бути використана у випадку, коли ваша троянда починає в'янути.

Для приготування супер-підгодівлі, вам потрібна чайна ложка касторової олії та літр води. Після розведення касторової олії у воді, перемішайте доти, доки не вийде гомогенна суміш. Потім перелийте отриману емульсію в ємність із розпилювачем. Перед тим, як використовувати підживлення для троянд, обов'язково полийте троянди та зволожте листя троянд. Через три години ви можете використовувати підживлення розпиленням на троянди, залишки рідини злийте на землю біля підніжжя троянд.

Таким чином, використання підживлення з рицинова олії може бути відмінним рішенням для підтримки краси та здоров'я вашого саду з пишними трояндами.

Читайте також:

Вони будуть шикарно пахнути і цвісти: як улітку треба обрізати троянди, що відцвіли

Сусіди заглядатимуть через паркан: 5 секретів пишних півоній

Ваші троянди будуть швидко опадати і засихати: які квіти не повинні рости поряд із "королевою саду"