Стало відомо, що біля штабу Південного військового округу в Ростові-на-Дону або в самому штабі пролунав вибух. Після цього біля штабу розпочалася стрілянина.

Додаткової інформації поки що немає, про постраждалих невідомо.

Офіційних коментарів від влади Ростовської області про останні події у штабу ПВО поки не надходило.

Разом з тим багато телеграм-канали публікують відеозаписи, на яких видно людей, що біжать. За словами очевидців, сталося щонайменше два вибухи, після чого люди побігли.

"Щось "ляснуло" в районі штабу ПВО", - кажуть у своїх стримах жителі Ростова-на-Дону.

Відомо, що після вибуху, вагнерівці почали відганяти городян, що зібралися там. ПВК "Вагнер" вимагають, щоб люди відійшли щонайменше на два кілометри від будівлі штабу ПВО.

Ще відео з місця події від воєнкору RT Романа Косарьова:

Зазначимо, що влада Ростова-на-Дону розповідає населенню, що зараз усі сили спрямовані на те, щоб обеззброїти бійців "Вагнера". Всім городянам рекомендується не виходити з дому та по можливості не виїжджати на транспорті.

А тим часом люди у камуфляжі почали встановлювати мінні шлагбауми на вулиці Пушкінській у Ростові. Відео опублікував телеграм-канал "Че за Ростовим". За даними каналу, бійці використовують протитанкові міни ТМ-62. Все відбувається у кварталі біля штабу Південного військового округу, який зранку 24 червня контролюють вагнерівці.

Нагадаємо, що напередодні голова ПВК "Вагнер" Євген Пригожин звинуватив Міноборони в нібито проведеному обстрілі тилових позицій ПВК і пообіцяв розібратися. Після цього ФСБ порушила кримінальну справу за фактом призову до заколоту після заяв голови ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина.

Читайте також:

Кримський міст у потужному диму: окупанти у паніці. З'явилися подробиці

Йдуть німецькі танки Leopard: в Україну прибуде чергова сильна партія. Що відомо

Китай обвів Путіна навколо пальця: творці "Кинджалів" зливали всю інформацію про ракети