Стало відомо, що в Ростовській області фермер та чиновник викупалися у чані з молоком на виробництві.

Кричущий випадок стався напередодні на фермі місцевого підприємця в Сусатському сільському поселенні в одному з цехів хутора Костилівка Семикаракорського району.

Серед дійових осіб – колишній дільничний Максим Маслаков (у трусах) та власник виробничого майданчика фермер Дмитро Ганженко.

У відео можна спостерігати, як голова селянського господарства Дмитро Ганженко та міністр ЖКГ Сусатського сільського поселення Максим Маслаков взяли рушники та алкоголь, приставили до чану сходи та залізли усередину без одягу. Чоловіки пірнали в молоко і милися їм.

Судячи з діалогу на відеозаписи, чоловіки таким чином вирішили "омолодитися".

Про це повідомив Telegram канал Ростов головний.

Якщо вірити дружині фермера, жінка заявила, що в бочці було не молоко.

"Нехай люди не переживають, це не молоко. Скупалися, потім цю бочку помили. Це просто хімікати, вода так зреагувала на них. Зі здоров'ям [купальників] все буде нормально", - розповіла дружина Дмитра Ганженка.

За іншою версією, у чані було молоко, але прокисле, яке зберігалося на вже непрацюючому виробництві і мало бути злите в каналізацію. Про це повідомила заступник голови адміністрації Семикаракорського району Марина Горяйнова.

"Ну, чоловіки так повеселіли, у прокислому молоці вирішили скупатися", - сказала жінка.

Самі ж герої гучного ролика з купанням у молоці озвучили зовсім іншу версію подій.

Водночас відео, яке з'явилося в Мережі, дуже зацікавило депутата Олександра Хінштейна. Чиновник у своєму Telegram-каналі повідомив , що вже попросив співробітників Росспоживнагляду перевірити ферму та з'ясувати долю молока, в якому купалися чоловіки. За його словами, рідина могла бути відправлена ​​на продаж, а не утилізована.

Крім того, відеоролик із обмиванням у молоці двох напідпитку чоловіків докладно вивчили козаки Семикаракорського юрту. Вся річ у тому, що Дмитро Ганженко, який хлюпається у молоці без спідньої білизни, є козаком, тому в.о. отамана Семикаракорського юрту Сергій Хромих вирішив зібрати пораду старих. Він заявив, що вчинено аморальний вчинок, тому від покарання Дмитру Ганженку не відвернутися.

Читайте також:

Пощастило тим, хто купився: в Україні почало дорожчати сало. Скільки просять за кілограм

Російський Курськ у дикому диму та вогні: з'явилися перші відео потужного "хлопка"

Жінка провела 500 днів у печері, вийшла звідти і очманіла від змін у світі