Питання встановлення пільгових газових лічильників особливо актуальне у період воєнного часу. Адже багато людей не хочуть переплачувати гроші за газ, особливо якщо вони змушені виїхати в інший регіон.

У "Нафтогазі" роз'яснили українцям, як встановити пільговий газовий лічильник. Докладніше про встановлення пільгового газового лічильника інформує сайт today.ua.

Зазначено, що подібне питання про встановлення пільгового газового лічильника було поставлене українкою на сторінці Нафтогазу в мережі Facebook. Жінка намагалася дізнатися, як встановити пільговий газовий лічильник у квартирі, де вона не живе, щоб не переплачувати за доставку газу.

Нафтогаз відповів, що за технічне обслуговування газового обладнання у квартирі відповідає місцевий оператор ГРМ (облгаз), який має можливість встановити пільговий лічильник у квартирі та розрахувати вартість газу відповідно до тарифів та законодавства.

Таким чином, питання на сторінці Нафтогазу наголосило на важливості встановлення пільгового газового лічильника у квартирі для коректного розрахунку вартості газу та правильного планування бюджету на його оплату, а відповідь Нафтогазу підказала, що необхідно звернутися до місцевого оператора ГРМ для встановлення лічильника.

Читайте також:

Буде один конверт: як вам тепер доведеться платити за газ за новими правилами? Збережіть інструкцію

Мало не здасться: що буде, якщо ви не пустите газовиків на перевірку лічильника

Перевіряйте платіжки: яким має бути тариф на газ у травні