Вже найближчим часом Росію можуть атакувати дрони, причому ці атаки будуть дуже серйозними. Якщо зараз безпілотники здатні проникати вглиб території країни-агресора на 500-600 кілометрів, то незабаром глибина проникнення дронів може становити до двох тисяч кілометрів.

Як повідомляє УНІАН , про це заявив екс-радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

"І можу вам сказати, що знищуватимемо їхні нафтопереробні та інші підприємства на відстані 2 тисячі кілометрів у найближчі місяці, нехай вони про це знають", - заявив Геращенко.

Він також прогнозує, що Україна зможе виснажити російську ППО, відпрацьовуючи нею недорогими дронами, які можуть летіти на сотні кілометрів.

Тим часом заступник міністра оборони України Ганна Маляр повідомила про частковий успіх настання Збройних сил України на фронті.

"Сили оборони України продовжують проведення наступальної операції, мають частковий успіх", - повідомила Маляр у Telegram.

Зокрема, минулої доби на різних ділянках Бахмутського напрямку українські захисники пройшли вперед від 200-500 м, а на Запорізькому напрямку пройшли вперед від 300-350 м.

Вона зазначила, що на Бердянському напрямку бої продовжуються поблизу села Макарівка, а на Маріупольському напрямку – у районах Новоданилівки та Новопокровська.

Водночас, ворог зазнає втрат як у живій силі, так і в техніці та озброєнні.

Читайте також:

Потужна повінь у Росії: затоплено велике місто, пливуть будинки та машини. Відео

Російські мільярдери та топ-чиновники втомилися від Путіна. На що його підштовхують до України

Захід почав відмовлятися від російської нафти, показавши, як Путін давитиметься. Відео