За останні місяці бізнесмен із Пітера та особистий друг Володимира Путіна, творець ПВК Вагнера Євген Пригожин стрімко піднявся до відома. Себе він позиціонує насамперед як патріот, який прагне зробити все для своєї країни. З огляду на все це громадськість зацікавилася та його родиною.

Як виявилося, Євген Пригожин уже багато років як щасливо одружений та виростив двох дітей.

Про сина Пригожина, Павла, громадськість дізналася ще 2016-го року, коли він врізавшись у BMW, розбив на вулицях Петербурга свій новенький Gelentwagen. Зараз Павлу вже 25 років і позаду у нього термінова служба та служиба у Сирії. Кажуть, був Павло і в районі Бахмута, за що отримав "Чорний хрест" - найзнаменитішу нагороду вагнерівців, яка вручається лише воїнам ЧВК, які найбільше відзначилися в бойових спецопераціях.

Що ж до дочки Пригожина, Поліни, то 31-річна жінка в місці з матір'ю володіє мережею кондитерських бутіків "Музей шоколаду", які працюють у Москві та Пітері. А ще Поліні належить велика частина апартаментів "Лахта Плаза" в північній столиці, що приносить чималий дохід, і власний кінний клуб - дочка Євгена Пригожина захоплюється кінним спортом аж з одинадцяти років.

І ось днями російський Telegram-канал ВЧК-ОГПУ опублікував відео з відпочинку в Карелії дітей ватажка ПВК Вагнера Євгена Пригожина. Зазначається, що запис зроблено під час найжорстокіших боїв у Бахмуті Донецької області.

На відео молоді люди з друзями розважаються під пісню зі словами: "Ти просиш дрібницю у громадського харчування, ти х***с, а я еліта", яку називають своїм гімном. На кадрах також видно багато алкоголю та зброї.

"Родзинкою" вечірки став доширак (локшина швидкого приготування - ред. ) з викладеними на ньому майонезом літерами SVO (або ZVO) під пісню "А ти в селі х** соси".

"Зустрічайте, росіяни, нову еліту", – зазначив канал.

Керівник російського ПВК "Вагнер" Євген Пригожин вже підтвердив справжність цих фото та відео. За його словами, вони були зроблені влітку 2022 року, коли вже йшла повномасштабна війна РФ проти України.

Що ж до закидів від росіян через відпочинок дітей Пригожина

у розпал "бахмутської м'ясорубки" то Пригожин не вважає, що його діти зробили щось не так.

"Так, справді, ця фотографія зроблена в Карелії, коли мій син у червні-липні 2022 року туди їздив зі своєю сестрою та друзями, і їли вони "Доширак", та й коріння варили. Ну, "Доширак", кому що не подобається ... “Які претензії? Бахмутська м'ясорубка розпочалася 8 жовтня. Тому подивіться, ви на задньому фоні бачите жовте листя, що випало, або сніг?", — прокоментував Пригожин "компромат".