Війна в Україні триває вже 9 років, але в останній рік бойові дії перенеслися на всю територію України за допомогою ракетних ударів, які чинить Росія мирними українськими містами. Однак деякі російські політики стверджують, що це навіть не меж мрій Володимира Путіна.

Докладніше про плани кремлівського диктатора Володимира Путіна та думку Дмитра Медведєва щодо війни в Україні інформує Обозреватель.

На цей раз свої скандальні "вологі" думки намагався озвучити на мить протверезілий Дмитро Медведєв, який зазвичай коментує ситуацію в Україні через кілька склянок міцних напоїв. За словами одіозного російського політика Дмитра Медведєва, війна в Україні може тривати десятиліттями. Крім того, Медведєв, будучи головним п'яним поплічником Путіна, постійно загрожує світу ядерним апокаліпсисом, "червоними лініями" і періодично публічно підлабузуючи уявній величі Путіна говорить про те, що в Україні знаходяться так звані нацисти при владі. При цьому Путіна нацистом він не вважає, вважаючи, що Путін – "Богом даний правитель, збирач земель".

"Цей конфлікт дуже надовго. Це все на десятиліття, мабуть. Це нова реальність, нові умови життя. За нинішнього режиму буде три роки перемир'я, два роки конфлікту - і знову все повториться. Потрібно знищити саму природу нацистської влади в Києві", - заявив Медведєв.

Медведєв, бувши президентом Росії, не забув також згадати початок виборчої кампанії в США, зазначивши, що росіяни завжди краще співпрацювали з керівництвом Білого дому, які представляли Республіканську партію, натякаючи таким чином на те, що сам Путін і Медведєв підтримують кандидатуру Дональда Трампа. Також Медведєв заявив, що деякі представники Республіканської партії висловлюють сумніви щодо обсягу допомоги, яку надає США Україні. Що сам Медведєв, що Путін вважають, що США мають складніші внутрішні проблеми, і інтереси України не є пріоритетними для американського уряду.

Власне, жодних доказів, що Путін має намір діяти саме таким чином, як мріє Медведєв, немає. Проте всьому світу вже зрозуміло, що так просто Путін не здасться, і тому українська армія всіляко схилятиме Путіна до ганебної капітуляції.

Читайте також:

Це кара: російські важкі авіабомби не хочуть летіти в Україну та падають на Росію

А ось тепер почнеться: ватажок "вагнерівців" Пригожин стривожив росіян історичною мобілізацією

Китай обвів Путіна навколо пальця: творці "Кинджалів" зливали всю інформацію про ракети