Карма - адже підступна і діє тоді, коли вже не чекає на розплату за свої злочини. Так і у війні, яку розв'язала Росія в Україні, — розплата приходить у найнесподіваніших формах та видах. Часті падіння літаків, численні пожежі, підпали та вибухи – явне свідчення того, що карма діє руками партизанів. Але іноді й самі росіяни роблять подібні дії. Наприклад, нещодавно на території Білгородської області виявили авіамбомбу ФАБ-500, що не розірвалася.

Докладніше про це інформує Апостроф.

Повідомляється, що в Білгородській області стався випадок, пов'язаний з виявленням авіабомби ФАБ-500 , що не розірвалася , в районі села Калініне Яковлівського району. Очевидці, які виявили снаряд, повідомили, що це була авіамбомба ФАБ-500, що викликало хвилювання у регіоні.

Згідно з російськими ЗМІ, авіабомбу ФАБ-500 виявили неподалік кордону з Україною. Місцеві жителі повідомили, що снаряд ФАБ-500 впав у районі села ввечері 24 травня. Очевидно, що російські війська здійснили обстріл територією України бомбою ФАБ-500, але ФАБ-500 втомилася і лягла відпочити "не відходячи від каси".

Варто зазначити, що ФАБ-500 - це бомба з давньою історією, випущена ще 1954 року, яка має неймовірно потужну фугасну боєголовку. Незважаючи на це, снаряд ФАБ-500 не є керованим та оснащений лише одним носовим запобіжником. ФАБ-500 також може використовуватися на більшості радянських літаків і головним переносником ФАБ-500 є СУ-35.

Читайте також:

Будуть великі проблеми: чоловіків, які незаконно виїхали з України, при поверненні покарають

Вже найближчим часом у Зеленського зробили важливу заяву про винищувачів F-16 для України.

А ось тепер почнеться: ватажок "вагнерівців" Пригожин стривожив росіян історичною мобілізацією