Компанія ПриватБанк спільно з сайтом Zen.com представила новий швидкий сервіс переказу коштів в Україну.

Докладніше про новий спосіб переказу коштів клієнтів ПриватБанку інформує пресслужба ПриватБанку в мережі Telegram.

Новий партнер ПриватБанку - Zen.com, який є європейським фінансовим сервісом, допоможе українцям отримувати перекази з усього світу за доступними цінами за допомогою ПриватБанку PrivatMoney.

Користуватися новим сервісом можуть клієнти ПриватБанку безпосередньо в мобільному додатку компанії. Комерційний директор Zen.com Міхал Богуславський зізнався, що їхня місія полягає в тому, щоб зробити фінансові послуги більш доступними та простими для всіх, де б вони не знаходилися. Оскільки ПриватБанк є найпопулярнішим банком України, співпраця з ПриватБанком дозволить ресурсу Zen.com отримати набагато більшу кількість клієнтів з України.

Богуславський також додав, що співпраця із ПриватБанком забезпечить можливість об'єднання інноваційних продуктів Zen.com та професійної експертизи ПриватБанку. Компанія спільно з ПриватБанком працює над тим, щоб покращити спосіб взаємодії між людьми та їх фінансами, роблячи рішення швидкими та зручними. Новий сервіс переказу грошей в Україну завдяки співпраці з ПриватБанком стане зручним та доступним для всіх, хто хоче швидко отримати гроші з інших країн або переслати їх до України.

ПриватБанк намагається спростити життя українців, які перебувають як в Україні, так і за межами країни.

Читайте також:

Чи не встигли зняти гроші? Приватбанк почне блокувати рахунки. Банкомат уже не допоможе. Що потрібно знати

ПриватБанк попередив українців щодо грошових переказів

ПриватБанк підготував сюрприз: частину грошей за поїздки у транспорті повернуть. Кого торкнеться