Сьогодні, 22 травня, трапилося щось дуже дивне, незвичайне, і надихаюче - Легіон "Свобода Росії" увійшов до Бєлгородської області РФ, націлившись на Бєлгород, і розпочав операцію зі звільнення Росії від путінського режиму та для викорінення рашизму як явища. При цьому разом із легіоном на територію РФ увійшов і Російський Добровольчий Корпус (РДК). По суті це російські патріоти, які прагнуть зробити Росію вільною. І розпочати планують із Бєлгорода.

Весь день через соцмережі надходила різна інформація щодо Бєлгорода, яка дозволяла робити ті чи інші припущення щодо ситуації у Білгороді.

При цьому Лачен інформує, посилаючись на спікера ГУР, що Легіон "Свобода Росії" та "РДК" проводять операцію на території Бєлгородської області та Бєлгорода для створення "смуги безпеки" для захисту громадянських українців, які страждають від обстрілів з боку Бєлгорода.

РосЗМІ заявляли про те, що українська ДРГ вторглася в РФ і націлилася на Бєлгород, виключаючи можливість того, що це могли зробити свідомі росіяни, які втомились терпіти путінський режим. При цьому російські паблики стверджують про те, що КПП "Грайворон" знаходиться в оточенні ЗСУ, і це небезпечно, оскільки поряд знаходиться база 12-го Головного управління Міноборони Росії. Військова частина 25624 це сховище тактичної ядерної зброї. У зв'язку з цим розпочалася екстрена евакуація сховища.

Більше того, за повідомленнями ряду Telegram-каналів, зокрема Скринька ➔ Пандорі, зараз відбувається евакуація місцевих жителів Бєлгорода, а також прилеглих сіл та селищ, а також триває підготовка Бєлгорода до вуличних боїв. У мережі з'явилися відео, які доводять, що жителі Білгорода евакуюються з Білгорода самотужки.

Ситуація навколо Білгорода розвивається дуже швидко. Ближче до вечора Грузинський легіон пообіцяв також опублікувати новину. Подейкують, що на Кавказі очікуються масштабні протистояння.

Читайте також:

Ракетна ганьба на весь світ: розробники "Кинджалів" обдурили особисто Путіна, ракети падають. Заарештували одразу трьох

Це повний крах Путіна: на що чекати від нових ракетних ударів. Жданов порадував українців

Поки РФ б'є ракетами по Україні, донька Лаврова, яка потрапила під санкції, літає до Грузії та веселиться на весіллях