Компанія "Укрзалізниця" внесла зміни до правил повернення коштів за куплені квитки. Тепер пасажири отримають повну вартість за купе та половину вартості за плацкарту, якщо вони повернуть квитки за менший проміжок часу.

Ці зміни були повідомлені Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій в Україні.

Повідомляється, що пасажири зможуть повернути гроші за квитки в касі або онлайн не пізніше ніж за 6 годин до відправлення поїзда, а раніше можна було повернути не пізніше ніж за 9 годин.

У разі запізнення на поїзд компанією "Укрзалізниця" повертатиметься повна вартість квитка на поїзді, зокрема повна вартість купе. На жаль, за плацкарту повертатиметься лише половина вартості. Проте, раніше компанія компенсувала лише 10% вартості квитка, так що пасажирам зараз надається набагато кращий варіант.

Слід зазначити, що для отримання коштів, необхідно використовувати касу, і можливість повернути квитки обмежена 1 годиною замість 9, які були доступні раніше.

Загалом будь-які зміни, які призводять до того, що пасажири отримують більше грошей за свої квитки, заохочуються та вітаються. Ця нова політика компанії "Укрзалізниця" сприятиме задоволенню потреб пасажирів, підвищення якості обслуговування та довіри до компанії.

Читайте також:

Оце сюрприз: виявляється, на потяги Укрзалізниці можна оформити 10% знижки. Але не всі цим користуються

Хороша допомога: українські сім'ї можуть отримати по 2 тисячі гривень на кожного

Податки на квартиру: українців попередили про важливу дату. Що потрібно знати