Війна в Україні триває понад рік, і кожен прожитий день залишає слід у душі та в пам'яті кожного українця. Влада гарантує нам швидше контрнаступ, який допоможе відбити захоплені російською армією території та повернути людей додому, до рідної України. І вся країна завмерла від потоку новин, сподіваючись почути одне-єдине – "ми перемогли".

Однак кожен новий день – це нові жертви як серед військових, так і серед мирного населення. Руйнуються долі, руйнуються життя, руйнуються будівлі - для України руйнується весь світ. У той же час для мільйона росіян нічого не змінилося, окрім тих, хто чекає на український контрнаступ і здригається від кожного шереху, знаходять у полях Херсонської, Запорізької, Донецької та Луганської областей. Рашисти бояться – і це транслюють на весь світ.

Нещодавно в мережі почало ходити відео, де представники 1430 року мотополку російської армії скаржаться своєму керівництву, що вони знаходяться, як на долоні, у той час, як українці максимально готові до наступу і можуть розпочати контрнаступальні дії будь-якої миті. З підкріплення у росіян - "мобіки", які навіть пороху не нюхали, а це означає, що зляжуть серед перших. Бійці просять допомогти, щоб не поповнити ряди тих, хто вирушив назад до Росії в цинкових трунах (хоча звідки у них стільки трун, аби пакетів вистачило).

Все це свідчить про те, що ситуація в лавах російської армії ще гірша, ніж це здавалося ще кілька місяців тому.

Читайте також:

На Тернопіллі віруючі московського патріархату заявили, що ракети по Україні запускає Бог

Докаталися: у Києві вуличним гонщикам масово вручили повістки. Фото

Росіяни підіслали: на позиції українських воїнів прийшла лисиця і намагалася вкрасти лопату. Відео