В останній рік фіксує безліч нещасних випадків у наближеному колі чи соратниках двох диктаторів - білоруського Олександра Лукашенка та російського Володимира Путіна.

І ось недавно ще один вирушив на концерт Кобзона у ВІП-ложу. У Краснодарському краї під час проходження річки Пшеха загинув учасник проєктів із популяризації "російського світу" та мешканець Гомеля Роман Хлєбін.

Докладніше про це інформує ФОКУС.

Згідно з повідомленням Посольства Білорусі в Російській Федерації, він перебував у туристичній групі з 11 осіб, 8 із них є громадянами Білорусі. За даними відомства, внаслідок нещасного випадку ніхто, крім Романа Хлєбіна, не постраждав. Усіх учасників туристичної групи було негайно знято з маршруту та доставлено до найближчого населеного пункту.

Подробиці, пов'язані із загибеллю пропагандиста "російського світу", поки що невідомі. Представники правоохоронних органів на цей момент проводять слідчі дії в цьому випадку з метою встановлення всіх обставин. На цей момент немає жодної інформації про те, як сталася трагічна подія на річці Пшеха, і чи має місце кримінальна складова. Поліція та інші правоохоронці Краснодарського краю продовжують розслідування цієї справи.

Читайте також: