Стало відомо, що 13 квітня біля населеного пункту Елжбєчін Свєнтокшиського воєводства в Польщі трапилася дорожньо-транспортна пригода за участі автобусного перевізника на українській реєстрації.

У поліції заявили, що водій автобуса намагався уникнути зіткнення з косулею, яка несподівано вибігла на дорогу. Внаслідок невдалого маневру автобус вилетів на узбіччя, а потім перекинувся.

Про це повідомляє видання Inpoland.

Інформація про ДТП на національній дорозі №73 надійшла до служб у четвер, 13 квітня, близько 4.30 ранку. В Ельжбеціні біля Бусько-Здруя автобус з’їхав з дороги та злетів у кювет, а потім перекинувся на бік. Інцидент стався на смузі в напрямку Кельце, неподалік автозаправної станції.

Автобус, в якому перебувало 14 осіб, з них 12 пасажирів і двоє водіїв, прямував з України до Познані, всередині були лише громадяни України.

Усі вони (крім травмованих) після аварії залишилися на сусідній заправці чекати іншого автобуса.

Що ж стосується тих, кому не пощастило відбутись лише ляком, то за словами Пьотра Дзедзіца з пожежної частини Бусько Здруя, четверо людей отримали легкі травми. Трьох жінок і 15-річного хлопця доправили до міського госпіталя м. Бусько-Здруй.

Міністерство закордонних справ підтвердило інформацію щодо ДТП, яке сталося в Польщі. Крім того, дипломати зазначили, що станом на 14 квітня 2023 року після надання медичної допомоги громадяни України залишили госпіталь, оскільки загрози їхньому життю та здоров’ю не було.

Читайте також:

Краще не повертайся: відомий український співак зібрався дати концерти у Росії

Поруч є дитячий садок: українці продають квартири за 50 тисяч гривень. Куди можна переїхати

"Рідний батько закликав "покаятися": віддав життя за Україну взводний батальйону "Карпатська січ"