В Україні існує доступне для покупки житло, більшість з яких знаходиться у невеликих містечках чи селищах. В цей час є можливість купити однокімнатну квартиру за ціною 55 тис. грн.

Докладніше про це інформує сайт cxid.info.

На платформі OLX є оголошення про продаж однокімнатної квартири у смт. Ромодан. Це невеликий населений пункт на Полтавщині. Загальна площа квартири складає лише 28,4 кв. м. Житло газифіковане, також є індивідуальне опалення. Кухонька невелика, але набагато більше, ніж у хрущовках – 8,5 кв. м. Це старий цегляний будинок, збудований під час сталінської епохи, з товстими стінами та високими стелями.

Один із головних плюсів цього житла – місце розташування. Нерухомість знаходиться поряд із дитячим садком, школою, магазинами, великим супермаркетом, відділеннями поштових операторів та поліклінікою. Крім того, є зупинка пасажирських поїздів, оскільки Ромодан є залізничним вузлом.

Власник зазначив, що під кухнею знаходиться маленький льох. Можна під'єднатися до централізованого водопостачання та каналізації. Поблизу є ділянки землі, які можуть використовуватися як город за бажанням.

Вартість квартири дуже демократична, лише 55 тис. грн без торгу.

Залізничний вокзал та автобусна зупинка знаходяться за 10-15 хвилин ходьби. Крім того, міста Лубни та Миргород розташовані на відстані 20 км по залізниці та автодорозі.

Скріншот із сайту cxid.info

Скріншот із сайту cxid.info

Читайте також: