Війна в Україні триває понад рік, і за цей рік величезна кількість російських окупантів вдало удобрили чорнозем. Через пару поколінь цілі поля в Україні будуть називати іменами росіян, які пачками гинули на чужій землі за вигадані цілі божевільного диктатора.

То, власне, якими іменами ми назвемо поля під Авдіївкою, Бахмутом та на Херсонщині? Аналітики із Deep State запропонували кілька варіантів.

Повідомляється, що на фронті в Україні найчастіше гинуть російські окупанти на ім'я Олександр. Друге та третє почесні місця за частотою згадок у некрологах з війни займають Сергій та Олексій.

Після зазначених вище імен "визволителів", найчастіше "двохсотими" стають також росіяни з іменами Андрій, Дмитро та Євген. А ось Ваньки займають лише 9-е місце в цьому рейтингу, хоча вважалася, що російський Іван - найпоширеніше ім'я у тіл, які зручно розташовуються в чорних пакетах в рефрижераторах.

До речі, дана статистика свідчить про те, що на війні в Україні гине якраз більша частина етнічного російського народу, а не буряти, чеченці та дагестанці.

Читайте також: