Ось уже кілька місяців російські пропагандисти говорять про те, що Росія вже розпочала велику наступальну операцію. Ще б пак, атаками, які зараз посилено йдуть на сході України, росіяни намагаються втягнути в ці бої якнайбільше українських підрозділів, щоб вони не мали можливості готуватися для участі в українському контрнаступі. Ось тільки за словами відомої мольфарки, наступ оккупантів захлинеться, а вже після нього розпочнеться контрнаступ ЗСУ.

Так, екстрасенс і мольфарка Олена Стеценко відповіла на запитання всіх українців, яким цікавить, яким буде контрнаступ ЗСУ на Донбасі. Про це пише ТСН .

За її словами, новий російський наступ, який, як попереджають у Білому домі, може відбутися найближчими тижнями, не буде надто великим. Натомість ЗСУ після цього перейдуть у контрнаступ.

“Ми знаємо, що російська армія вже виснажена, вона втратила дуже багато військової техніки, багато людського ресурсу. Цей наступ перетвориться для них на контрнаступ нашої української армії", - зазначила вона.

За словами провидиці, до середини квітня ЗСУ отримають достатньо військової допомоги від західних партнерів для того, щоб перейти у наступ на ворога.

"Російські війська готують наступ по всій лінії, де зараз ведуться військові дії для того, щоб подивитися, де в українській армії слабкі місця, де можна прорватися. Але ми вже готові. Прорватися їм не вдасться, а ми навпаки підемо в контрнаступ" - прогнозує мольфарка.

Нагадаємо, що минулого року українська екстрасенс та мольфарка Олена Стеценко проводила магічний обряд на смерть російським солдатам та офіцерам в Україні. Обряд стосувався кожного солдата російської армії, який ґвалтував і грабував у Маріуполі, Бучі, Гостомелі, Бородянці та чия нога хоч раз ступала на українську землю.

Читайте також:

Доведеться працювати на 5 років більше: що чекає на українських пенсіонерів. Час готуватися

Парад для Путіна: українцеві, чий дрон на 9 травня долетить до Червоної площі, дадуть 20 мільйонів гривень

Путін уже давно їздить в інвалідному візку: у Росії почали розкривати таємниці Кремля. США вже готуються