З початку великої війни в Україні багато інсайдерів почали говорити про те, що у президента РФ Володимира Путіна погано справи зі здоров'ям. Є інформація, що він важко пересувається, а по бункеру йому наказали використовувати інвалідне крісло.

Детальніше про це інформує УНІАН, посилаючись на заяву російського опозиціонера та історика Володимира Солов'я. Експерт також заявив, що фахівцям ЦРУ добре відомо про стан російського фюрера і вони навіть подали певний сигнал до Кремля.

"Володимир Володимирович себе почуває вкрай погано, він насилу проходить кілька сотень метрів, насилу, просто фізично йому дуже важко. Тому його нерідко возять у спеціальному кріслі в його улюблених підземеллях. Він ходячий мрець - це абсолютно точна медична констатація, але політична - він поки що, на жаль, для всіх нас, живий і може скласти дуже великі проблеми, я б сказав за деяких умов навіть фатальні проблеми", - сказав російський історик.

Опозиціонер упевнений, що США натякнули російським елітам про свою поінформованість про стан президента РФ.

"Саме до тих фракцій еліти, які можуть вплинути на долю і на земну скорботну земну частку президента Путіна. Знаю, що подібні ідеї про те, як посилати росіянам сигнали обговорювалися за кордоном – ось один із цих варіантів", - додав він.

Читайте також: