Останнім часом на окупаційних каналах вже серйозно обговорюється масована атака українськими безпілотниками, зокрема, по Москві. Ще б пак, "збитий" безпілотник у Тульській області викликав справжню істерику російського керівництва.

Так, у неділю, 26 березня, у місті Кіріїв Тульської області Російської Федерації стався потужний вибух. А це як не лише за 250 км від Москви і за 180 км від МКАД (Московської кільцевої автомобільної дороги).

У міноборони країни-агресора дуже швидко заявили, що там упав український БПЛА "Стриж" (Ту-141) із вибухівкою, нібито пригнічений комплексом радіоелектронної боротьби "Поле-21".

У російських Telegram-каналах відразу почали писати, що "удар по Кіріївському" дуже схожий на "промацування" російського ППО та оцінку того, наскільки далеко зможе пролетіти Ту-141 від України непоміченим.

Приміром, російський "військовий блогер" Олексій Живов прямим текстом заявив, що українські безпілотники спокійно проникають на велику глибину території РФ.

"Той факт, що до нас на велику глибину прилітають агрегати, які, за великим рахунком, від крилатих ракет нічим не відрізняються, це привід посилити ППО", - сказав він у коментарі російським ЗМІ.

За його словами, всі ознаки вказують на те, що українці мають намір підібратися до столиці Росії.

"Замість Києва за три дні буде удар по Москві", – в унісон йому пишуть окупаційні паблики.

Читайте також:

Потужна "бавовна" у Мінську! Лукашенка у паніці. З'явилось перше відео. Дійшло і до Білорусі

Не стало зірки фільму "Свій серед чужих, чужий серед своїх". Багато хто запам'ятав цю роль

От і дочекалися: у Москві почали транслювати ролики про те, як зібрати тривожну валізку