Залишилося кілька днів до квітня, а це означає, що опалювальний сезон в Україні сягає свого логічного завершення. Декілька міст вже прийняли рішення "прикрутити вентиль" раніше, і ось до цього списку додалося Запоріжжя.

Докладніше про це інформує УНІАН, посилаючись на секретаря Запорізької міської ради Анатолія Куртєва.

"Сьогодні, 27 березня, стартують необхідні для цього підготовчі роботи, які триватимуть до 31 березня. Після їх завершення (тобто цієї п'ятниці) опалення в місті буде відключено. Рішення про завершення опалювального сезону прийнято відповідно до чинного законодавства та чинних нормативних актів", - зазначив запорізький чиновник.

Секретар міської ради Запоріжжя зазначив, що концерну "Міські теплові мережі" та іншим теплопостачальним підприємствам та організаціям доручено виконати відключення споживачів теплової енергії у встановлений термін.

Важливо сказати, що погода вже зараз радує українців березневим потеплінням, і варто сказати, що теплі батареї та порожні гаманці через відплату за квитанціями за опалення трохи затьмарюють сонячні дні. Тому час би вже "охолодити" батареї!

Читайте також: